• Header CreaNostra Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie

Wat is het toch wonderlijk dat uit de liefde tussen 2 mensen een compleet nieuw leven kan ontstaan en dat in slechts 9 maanden. In deze korte periode groeit dit wonder uit tot een mensje met alles erop en eraan. De zwangerschapsperiode is een bijzondere periode waarin er heel veel veranderd op alle gebieden. Je lichaam past zich volledig aan om het mensje dat in jou groeit alles te kunnen geven wat het nodig heeft. Emotioneel leef je toe naar het moment dat je jouw kleintje in je armen kunt houden. Tegelijkertijd is het ook een spannende periode, zeker die eerste paar maanden. Ook praktisch gezien zal er waarschijnlijk het een en ander (moeten) veranderen. De babykamer moet op tijd af, er moet nagedacht worden over de naam van jullie kleintje, de geboortekaartjes moeten geregeld worden, het geboorteplan moet geschreven en besproken worden en zo kan ik nog wel tig dingen opnoemen. In al deze zwangerschapshectiek kun je nog wel eens vergeten om ten volle te genieten van je zwangerschap. Met een zwangerschapssessie kun je even stilstaan bij deze speciale periode in jouw/jullie leven.

Ondanks mijn cameraschuwheid heb je toch hele mooie foto’s weten te schieten. Super bedankt!

Loes BoumanMama van Dakota

Zwangerschapsreportages

Ik bied 2 verschillende zwangerschapsreportages aan: de ‘Blije Buik’ reportage (zowel in de studio als op locatie) en de ‘Baby in Uitvoering’ reportage.

De Blije-Buik reportage is een momentopname (tussen 32 – 36 weken zwangerschap), waar er uiteraard veel aandacht uit zal gaan naar jouw mooie dikke buik, maar er is ook alle ruimte voor foto’s met je partner, je eventuele andere kinderen, opa’s en oma’s. De invulling van de fotosessie is persoonlijk en er zijn legio mogelijkheden. Ik doe deze fotosessie het liefste op een mooie (buiten) locatie bij jou in de buurt. De fotosessie zelf duurt 1 à 2 uur.

Op mijn Pinterest pagina vind je verschillende moodboards als inspiratie.

Terwijl de Blije-Buik zwangerschapsreportage een momentopname is, vertelt de Baby-in-Uitvoering reportage het verhaal van jouw zwangerschap. Gedurende je zwangerschap plannen we een aantal fotosessies van ongeveer 20 minuten en volgen we jouw groeiende buik. We gebruiken hiervoor elke keer dezelfde setup (plaats in huis/studio, achtergrond) en tijdens iedere fotosessie draag je dezelfde kleding. Na elke fotosessie selecteer ik 1 foto die ik gebruik voor de uiteindelijke collage. Na je bevalling plannen we nog één sessie en maken we een foto van jou en je baby’tje. Alle foto’s voeg ik samen tot één prachtige panorama foto.

Investering

Alle zwangerschapsreportages die ik aanbied zijn inclusief:

  • Opnamekosten, oftewel mijn tijd en creativiteit
  • Professionele nabewerking, inclusief omzetting naar zwart/wit.
  • Zorgvuldige selectie van de beste foto’s.
  • Een uitgebreide samenvatting van de fotosessie op de website, incl. social media. Indien dit niet gewenst is, dit graag vooraf even aangeven.
  • Reistijd en reiskosten (Binnen Numansdorp. Daarbuiten wordt een reiskostenvergoeding berekend van €0,35 per km. Parkeer- en tolkosten zijn exclusief).

De zwangerschapsreportages zijn inclusief BTW.

Blije Buik reportage

Zwangerschapsfotografie Bije Buik Reportage

€125,-

Deze zwangerschapsreportage is inclusief een (beveiligde) online gallery waarbij je de (minimaal 15) mooiste foto’s kunt bekijken en exclusief afdrukken en/of digitale bestanden. Deze zijn tegen een meerprijs te bestellen.

Baby-In-Uitvoering reportage

Zwangerschapsfotografie Baby In Uitvoering

€35,- (per sessie)

Deze zwangerschapsreportage is inclusief de geselecteerde foto per sessie en de uiteindelijke panoramafoto (hoge resolutie, verstuurd via mail, WeTransfer of dropbox).

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen met betrekking tot zwangerschapsfotografie. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met mij op.

Wanneer kan ik het beste een zwangerschapsreportage boeken?

In principe kunnen we een zwangerschapsfotosessie op korte termijn afspreken, maar als je er zeker van wilt zijn dat ik beschikbaar ben, raad ik je aan te reserveren voordat je je derde trimester ingaat.

Wat is de beste periode voor een zwangerschapsfotosessie?

De beste periode voor een zwangerschapsfotosessie ligt tussen de 32 & 37 weken. Als het niet je eerste kindje is kunnen we de fotosessie vaak wat eerder plannen, aangezien het sneller/beter zichtbaar is dat je zwanger bent. Na de 38ste week gaat je kindje vaak al wat indalen. Bovendien houden sommige vrouwen ook vocht vast in deze laatste periode. Wanneer we de zwangerschapsreportage plannen, kunnen we overleggen wat voor jou het beste moment is.

Wanneer is de eerste fotosessie voor de ‘Baby-in-Uitvoering’ reportage?

In principe kunnen we beginnen met de fotosessies zodra je weet dat je zwanger bent, maar als je wilt wachten tot na de 12e week, is dat uiteraard geen probleem. We kunnen de planning van de sessies hierop aanpassen. Mijn advies is echter om zo snel mogelijk te beginnen. We kunnen altijd overleggen om de Baby-in-Uitvoering reportage te stoppen, mochten er complicaties zijn.

Komen de foto’s van een zwangerschaps-, newborn- en/of babyfotosessie altijd op de website?

Bij voorkeur wel. Ik ben trots op het mooie werk dat ik mag doen en ik wil dit graag met anderen delen. Normaal gesproken schrijf ik altijd een persoonlijk verhaaltje over de fotosessie en zet deze samen met een selectie van de mooiste foto’s op mijn blog, echter ik zal dit pas publiceren na jullie goedkeuring. Willen jullie de foto’s liever privé houden, dan respecteer ik dat uiteraard. Ook als ik één of meerdere foto’s zou willen gebruiken voor reclame- of overige promotiedoeleinden vraag ik altijd vooraf (schriftelijk) toestemming.

Kan ik foto’s gebruiken voor geboortekaartjes, uitnodigingen, enz.?

Als je besluit om digitale bestanden af te nemen, dan mag je deze gebruiken voor het geboortekaartje. Wil je graag een persoonlijk ontwerpt, in plaats van een standaard ontwerp voor je kaartje, dan kan ik je de ontwerpen van Marianne Ontwerpt van harte aanbevelen.

Krijg ik korting als ik een zwangerschapsfotosessie combineer met een geboortereportage, newborn- en/of babyreportage?

Als je 2 of meer reportages combineert kan ik een aantrekkelijke korting berekenen. Voor meer informatie, neem contact met me op.

Meer informatie / Aanvraag zwangerschapsfotografie

Wil je meer informatie over zwangerschapsfotografie of heb je interesse in een zwangerschapsreportage? Neem dan via onderstaand formulier contact met me op.

error: Content is protected !!