• Header CreaNostra Newbornfotografie

Newbornfotografie

Als een onbeschreven blad neem je vol verwondering die grote wereld in je op. Een compleet nieuwe wereld, waarvan de basis toch hetzelfde is. Want was het eerst mama’s buik waarin je veilig was, werd verzorgd en overspoeld met liefde, nu zijn het haar armen. Vanuit die veilige basis mag je groeien, mag je leren en mag je je voor altijd blijven verwonderen.

Ik kan maar weinig bedenken dat net zo puur is als een pasgeboren kindje. Klein, kwetsbaar en immens vertederend. Ik verbaas me er elke keer weer over hoe snel ze groeien. Voor je het weet kruipen ze door de woonkamer en brabbelen ze hun eerste woordjes. Maar de hectiek blijft, zeker die eerste periode. Kraamvisite, de verzorging van je kindje, het herstellen van de bevalling, enz. Juist die eerste dagen van jouw kindje zijn weer een mooi moment om even stil te staan bij het wonder dat zo kort geleden nog in je buik zat.

Ontzettend bedankt voor de prachtige fotoreportage van de bevalling en de mooie plaatjes van Maas na de geboorte. We zijn er super blij mee!

Ilse & NielsOuders van Maas

Newbornreportages

Ik bied 2 verschillende zwangerschapsreportages aan: de ‘In Stijl’ reportage (zowel in de studio als bij jullie thuis) en de ‘Puur’ reportage (bij jullie thuis).

De ‘In Stijl‘ fotosessie laat het mooiste van jullie pasgeboren kindje zien. Met mooie, zachte, pluizige plaids in warme kleuren en snoezige accessoires als gebreide babymutsjes, lintjes en haarbandjes kun je jouw pasgeboren wondertje op zijn/haar mooist vast laten leggen. Zonder te overdrijven. Met newbornfotografie kun je veel kanten op, waarbij het motto altijd blijft dat alles om jullie pasgeboren kindje draait. Dit betekent voor mij dat jullie kindje het aangenaam en comfortabel heeft tijdens de fotosessie, er niets wordt geforceerd en er alle tijd wordt genomen die nodig is. Geen haast, maar rust, kalmte en een veilige en liefdevolle manier van fotograferen. Alles wordt hierop aangepast. Dit betekent dat we tijd nemen voor een voeding (zodat je kindje daarna rustig in slaap kan vallen), dat we de tijd nemen om tussendoor een luier te verschonen en dat we alle tijd nemen om je kindje zich op zijn/haar gemak te laten voelen. En ja, soms kan het wel 2 uur duren voordat de kleine lekker ligt te slapen.

De ‘Puur‘ newbornreportage laat jullie kindje zien zoals hij/zij is. Puur, in zijn of haar vertrouwde omgeving, met papa en mama dicht in de buurt. Met deze vorm van newbornfotografie, maak ik een mooie reportage van het nieuwe gezin. Alles is nog nieuw, iedereen moet nog een beetje wennen en alle emoties zijn nog vers. Dit alles maakt de eerste dagen juist zo bijzonder. Als je niet houdt van gestileerde newbornfoto’s, maar toch mooie foto’s wilt van je pasgeboren kindje, dan is deze reportage zeker iets voor jou/jullie.

Investering

Alle newbornreportages die ik aanbied zijn inclusief:

  • Opnamekosten, oftewel mijn tijd en creativiteit
  • Professionele nabewerking, inclusief omzetting naar zwart/wit.
  • Zorgvuldige selectie van de beste foto’s.
  • Een uitgebreide samenvatting van de fotosessie op de website, incl. social media. Indien dit niet gewenst is, dit graag vooraf even aangeven.
  • Reistijd en reiskosten (Binnen Numansdorp. Daarbuiten wordt een reiskostenvergoeding berekend van €0,35 per km. Parkeer- en tolkosten zijn exclusief).

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW.

Newbornfotografie ‘In Stijl’

Newbornfotografie In Stijl

€175,-

Deze newbornreportage is inclusief een (beveiligde) online gallery waar je de (minimaal 10) mooiste foto’s kunt bekijken en exclusief afdrukken en/of digitale bestanden. Deze zijn tegen een meerprijs te bestellen.

Newbornfotografie ‘Puur’

Newbornfotografie Puur

€200,-

Deze newbornreportage is inclusief (minimaal) 50 foto’s in zowel hoge als web resolutie. De foto’s worden aangeleverd via WeTransfer (dowloadlink).

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen met betrekking tot newbornfotografie. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met mij op.

Wanneer kan ik het beste een newbornreportage boeken?

In principe kunnen we een newbornfotosessie op korte termijn plannen, maar als je er zeker van wilt zijn dat ik beschikbaar ben, raad ik je aan om al tijdens de zwangerschap te reserveren. Ik noteer de uitgerekende datum zodat ik rondom die datum voldoende tijd vrij kan houden voor de fotosessie.

Is een newbornreportage ‘In Stijl’ wel ‘veilig’?

Hier kan ik kort over zijn: ‘Ja’. Qua ‘poses’ word er niets geforceerd. Jullie kindje is het leidend voorwerp…..  en dus geen lijdend voorwerp. Elk kindje heeft zo zijn/haar eigen voorkeuren en je merkt het snel genoeg als de kleine iets niet aangenaam vindt. Ik zeg vaak ‘Ik werk met wat er is’ en daar bedoel ik mee dat de kleine bepaalt wat er gebeurt.

Alle houdingen waarin jullie kindje wordt gelegd zijn veilig en mocht het nodig zijn, dan is er altijd – letterlijke – ondersteuning van een hand of een vinger, die in de uiteindelijke foto weer weggehaald wordt (via photoshop).

Wat doe je als de kleine niet wil slapen tijdens de fotosessie?

Hoe graag je het ook wilt, niet alles is vooraf te bepalen en te sturen. Er zijn natuurlijk wel tips en tricks om een baby te laten slapen en voorafgaand aan de fotosessie nemen we deze ook zeker door. Tijdens de fotosessie zelf is het uitgangspunt geduld, geduld en nog eens geduld. Ik ga voor een newbornsessie uit van (maximaal) 4 uur, dus we hebben tijd genoeg om even te wachten. In de tijd dat de kleine nog niet slaapt proberen we het hem/haar zo comfortabel mogelijk te maken. Misschien wil de kleine nog wat drinken, misschien zit er een boertje dwars of heeft hij/zij last van wat krampjes. En wil de kleine echt niet slapen, dan bedenken we ter plekke een passende oplossing.

Komen de foto’s van een zwangerschaps-, newborn- en/of babyfotosessie altijd op de website?

Bij voorkeur wel. Ik ben trots op het mooie werk dat ik mag doen en ik wil dit graag met anderen delen. Normaal gesproken schrijf ik altijd een persoonlijk verhaaltje over de fotosessie en zet deze samen met een selectie van de mooiste foto’s op mijn blog, echter ik zal dit pas publiceren na jullie goedkeuring. Willen jullie de foto’s liever privé houden, dan respecteer ik dat uiteraard. Ook als ik één of meerdere foto’s zou willen gebruiken voor reclame- of overige promotiedoeleinden vraag ik altijd vooraf (schriftelijk) toestemming.

Mag ik mijn eigen accessoires meenemen voor de fotosessie?

Ik heb (en maak zelf) accessoires zoals mutsjes, haarbandjes enz., maar als je een persoonlijke accessoire hebt, neem die dan zeker mee. Ik wil hier wel bij opmerken dat ik geen fan ben van bling-bling accessoires, mutsen met konijnenoren, dierenpakjes en pluizige engelenvleugels. Dat is gewoon niet mijn stijl.

Kan ik foto’s gebruiken voor geboortekaartjes, uitnodigingen, enz.?

Ja, geen probleem. Als je bij de reservering van de reportage aangeeft dat je één of meerdere foto’s wilt gebruiken, dan kan ik hier rekening mee houden bij (de snelheid) van het verwerken van de foto’s. Wil je graag een persoonlijk ontwerpt, in plaats van een standaard ontwerp voor je kaartje, dan kan ik je de ontwerpen van Marianne Ontwerpt van harte aanbevelen.

Krijg ik korting als ik een newbornreportage combineer met een zwangerschaps-, geboorte- en/of babyreportage?

Als je 2 of meer reportages combineert kan ik een aantrekkelijke korting berekenen. Voor meer informatie, neem contact met me op.

Meer informatie / Aanvraag newbornfotografie

Wil je meer informatie over newbornfotografie of heb je interesse in een newbornreportage? Neem dan via onderstaand formulier contact met me op.

error: Content is protected !!