• Header CreaNostra Babyfotografie

Babyfotografie

It takes courage to grow up and turn out to be who you really are.
– Edward Estlin Cummings

Je wereld is nog klein maar groeit in een razend tempo. Er is altijd iets te leren of te ontdekken en de wereld is één grote speeltuin vol nieuwe en spannende dingen. Na een paar weken begin je de basisbeginselen van flirten al aardig onder de knie te krijgen en verover je papa en mama met je eerste glimlach. Niet veel later wurm je jezelf het hele bed door en na slechts een aantal maanden kruip je als een volwaardige Swiffer over de vloer. De tijd vliegt…

Babyreportages

Ik bied 2 verschillende babyreportages aan: de ‘In Stijl’ fotosessie en de ‘Puur’ reportage.

Babyfotografie ‘In Stijl’ laat het mooiste van jullie kindje zien. Hierbij maak ik gebruik van allerlei mooie accessoires, kledingstukken, plaids en achtergronden. Ik werk voornamelijk met natuurlijk licht. Met babyfotografie kun je veel kanten op, waarbij het motto altijd blijft dat het om jullie kindje draait en hij/zij zich comfortabel voelt en ontspannen kan zijn. De fotosessie vindt plaats in onze studio en ik hoor uiteraard graag wat jouw/jullie ideeën zijn. Tijdens de fotosessie laat ik me vooral leiden door jullie kindje en (de gebeurtenissen van) het moment. Want hoe goed je een fotosessie ook voorbereidt, de werkelijkheid is meestal niet zoals je het in je hoofd had. Het belangrijkste in mijn werk vind ik dat jullie kindje het naar zijn/haar zin heeft en ontspannen is. Alleen dan krijg je de de meest eerlijke en spontane foto’s.

Wanneer je niet houdt van gestileerde babyfoto’s en toch mooie foto’s wilt van je baby, dan is de ‘Puur’ reportage zeker iets voor jou/jullie. Deze reportage laat jullie kindje zien zoals hij/zij is. Puur, in zijn of haar vertrouwde omgeving, met papa en/of mama dicht in de buurt. Deze reportage is vooral een aanrader als je kindje wat beweeglijker wordt en begint te kruipen. Dan kunnen we ook naar buiten (als het weer het toelaat), waar de kleine alle ruimte heeft. Babyfotografie ‘Puur’ kun je meer zien als een fotoreportage. Geen toeters en bellen, geen overbodige poespas, maar een mooie momentopname in het eerste levensjaar van jullie baby.

Investering

Alle newbornreportages die ik aanbied zijn inclusief:

  • Opnamekosten, oftewel mijn tijd en creativiteit
  • Professionele nabewerking, inclusief omzetting naar zwart/wit.
  • Zorgvuldige selectie van de beste foto’s.
  • Een (beveiligde) online gallery waar je de (minimaal 10) mooiste foto’s kunt bekijken.
  • Een uitgebreide samenvatting van de fotosessie op de website, incl. social media. Indien dit niet gewenst is, dit graag vooraf even aangeven.
  • Reistijd en reiskosten (Binnen Numansdorp. Daarbuiten wordt een reiskostenvergoeding berekend van €0,35 per km. Parkeer- en tolkosten zijn exclusief).

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en exclusief afdrukken en/of digitale bestanden. Deze zijn tegen een meerprijs te bestellen.

Babyfotografie ‘In Stijl’

Babyfotografie In Stijl

€125,-

Babyfotografie ‘Puur’

€150,-

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen met betrekking tot babyfotografie. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met mij op.

Wanneer kan ik het beste een babyreportage boeken?

In principe kunnen we een babyreportage op korte termijn plannen, maar als je er zeker van wilt zijn dat ik beschikbaar ben, raad ik je aan te reserveren zodra je hebt besloten om een babyreportage te willen laten maken.

Een baby ontwikkelt zich heel snel. Na een maand over 4 kan jouw kleintje zijn/haar hoofd al goed omhoog houden, na een maand of 6 kan hij/zij zelfs al rechtop zitten en na ongeveer 1 jaar gaan ze staan. Voor elke leeftijd valt wel wat te zeggen. Ik fotografeer jullie kleintje tot ongeveer 1 jaar. Kindjes ouder dan 1 jaar fotografeer ik niet meer (behalve als ik ze eerder heb gefotografeerd). Hiervoor verwijs ik je graag naar een goede kinderfotograaf.

Krijg ik korting als ik een zwangerschapsfotosessie combineer met een geboortereportage, newbornsessie en/of een babyreportage??

Als je 2 of meer reportages combineert kan ik een aantrekkelijke korting berekenen. Voor meer informatie, neem contact met me op.

Komen de foto’s van een babyreportage altijd op de website?

Bij voorkeur wel. Ik ben trots op het mooie werk dat ik mag doen en ik wil dit graag met anderen delen. Normaal gesproken schrijf ik altijd een persoonlijk verhaaltje over de fotosessie en zet deze samen met een selectie van de mooiste foto’s op mijn blog, echter ik zal dit pas publiceren na jullie goedkeuring. Willen jullie de foto’s liever privé houden, dan respecteer ik dat uiteraard. Ook als ik één of meerdere foto’s zou willen gebruiken voor reclame- of overige promotiedoeleinden vraag ik altijd vooraf (schriftelijk) toestemming.

Hoe lang duurt het ongeveer voordat we de foto’s krijgen?

Ik ga natuurlijk zo snel mogelijk met de foto’s aan de slag. Bij een babyreportage ga ik uit van een termijn van 3-4 weken om de (geselecteerde) foto’s te bewerken, maar vaak heb je de volgende dag al 1 of meerdere foto’s via mail ontvangen.

Kan ik foto’s gebruiken voor verjaardagskaartjes, uitnodigingen, enz.?

Ja, geen probleem. Als je bij de reservering van de reportage aangeeft dat je één of meerdere foto’s wilt gebruiken, dan kan ik hier rekening mee houden bij (de snelheid) van het verwerken van de foto’s. Wil je graag een persoonlijk ontwerpt, in plaats van een standaard ontwerp voor je kaartje, dan kan ik je de ontwerpen van Marianne Ontwerpt van harte aanbevelen.

Meer informatie / Aanvraag babyfotografie

Wil je meer informatie over babyfotografie of heb je interesse in een babyreportage? Neem dan via onderstaand formulier contact met me op.

error: Content is protected !!